Round logo white

LIDT OM KØKKENPIRATERNE

Hos Køkkenpiraterne lever og ånder vi for den gode mad- og eventoplevelse. 

Det handler for os om at have gæsten i fokus, eksekveringen i top og at lade maden overraske positivt. Vi startede vores streetfood eventyr i 2017 og siden da har vi udviklet os fra udelukkende at være et køkken på hjul til at kunne levere en 360 graders serviceydelse fra konceptudvikling, eventplanlægning og afvikling.    

Søren Ross, indehaver

Køkkenpiraterne er stiftet af Søren Ross, som også til daglig er kaptajn af hele foretagende. Søren, som er uddannet kok, ønskede tilbage i 2017 at udfordre streetfoodbranchen og bevise at hurtig mad også kan være velsmagende og lækker mad. Primært henvendt til messer og større festivaler blev Køkkenpiraterne hurtigt fast partner til Messecenter Herning samt indtog pladser til både Grøn Koncert og Smukfest. 

Men hvorfor ikke udfordre hele cateringbranchen?  

I 2020 lukkede alle festivaler og messer ned. Corona krævede at vi måtte gentænke eksistensgrundlaget og med den rette bagage af erfaring rakte vi ud til både private og virksomheder som et alternativ til konfirmations- bryllups- eller firmafestmenuen. I dag er vi stolte over at kalde os leverandør til et bredt spektrum af kunder til et væld af forskellige arrangementer og events

Vi ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner når mange mennesker skal samles og bespises.

VI MatcheR menukortet
til selskabet

Vi har efterhånden serviceret alle typer af arrangementer og events og dermed bespist utallige af gæster. Vi har derfor sammensat et udvalg af menuer som inspiration til dit næste arrangement og kører faste sortimenter i perioder med f.eks. konfirmationer, for at sikre den mest optimale afvikling. Du finder menuerne her.

Vi skræddersyer gerne menukortet til større arrangementer hvor vi i samarbejde med arrangøren og med vores erfaring in mente, sikre at udvalget matcher publikum.

VI YdeR den bedst
mulige service

Vi ønsker at være din troværdige partner i både planlægning og afvikling og byder gerne ind med vores erfaring og ideer. Vores personale er trænet til at møde gæsten med et smil og en god gang jysk humor.

 

Vi kan lide at servicere mennesker og det kommer til udtryk når vi sender mad ud af vognen.  

VI Sikre en nem &
gnidningsfri afvikling

Vi er eksperter i at afvikle bespisning i et højt tempo og at minimere ventetiden er essentielt for os. Vi sender maden afsted i velvalgt emballage som sikrer at gæsten får en god oplevelse med maden og vi gør oprydningen overskuelig for arrangøren.     

Vi stiller nogle praktiske krav i forhold til strøm mm., så vi sammen sikre en gnidningsfri afvikling.

VI EfterladeR
et godt indtryk

Vi vil gerne se jer igen og igen og derfor gør vi hvad vi kan for at efterlade både arrangør og gæster med et godt indtryk. Vi er evigt taknemmelige for alle de samarbejdspartnere, arrangører og private som har givet os muligheden for at vise hvad vi kan, og vi ønsker at sprede ringe i vandet, så vi kan nå ud til endnu flere.

Catering kan være meget mere end mad leveret i varmekasser. 
Book en af vores mobile foodtrucks og prøv en oplevelse ud over det sædvanlige.  

JOB HOS os?

Bag os har vi et kæmpe team af 60+ freelance medarbejdere, som alle yder en kæmpe indsats når vores mange foodtrucks sendes på landevejen.

Bliv en del af vores team Vi søger løbende freelance folk til at hjælpe med afvikling af vores arrangementer.