Round logo white

FESTIVAL
Stemning

Vi er stolte over at være tæt samarbejdspartner med mange af de store festivaler i Danmark. 

Det er utrolig vigtigt for os at man som publikum til en festival, messe eller byfest får hurtig betjening, lækker mad & en service der er i top. Kom ud og mød os på årets festivaler og få en gourmet streetfood oplevelse! 

Du kan her på siden se nogle af vores trofaste & loyale partnere.

GRØN KONCERT

Vi er stolte over at kalde os partner med GRØN & Muskelsvindfonden, hvor vi siden 2018 har været fast inventar på pladsen når masser af god energi, musikoplevelser og fællesskab dyrkes. Det er for os en ære at kunne bidrage til festlighederne og vi ved hvor vigtigt det er, på disse dage, at tempoet er højt og maden god. Vi mener at have bevist vores værd og derfor kan du i 2023 finde os i alle 8 af tourens byer. 

Vel mødt til en af de HELT fede oplevelser!

SMUKFEST I SKANDERBORG

I en bøgeskov med 60.000 daglige gæster sker der hvert år noget helt vildt SMUKt. Her har vi også siden 2018 serviceret de mange festivalgæster fra vores streetfood vogne, først med en enkelt vogn på festivalens største camp “kærligheden”, hvorfra vi har åbent for betjening de fleste af nattens timer.

Senere i 2022 var vi også at finde med en vogn inde fra selve festivalen, hvor vi langede græske pita over disken. Det var en kæmpe fest og vi ser frem til 2023 og endnu et godt samarbejde med de gode folk bag SMUK. 

MESSECENTER HERNING

Vi har siden vores start i 2017 været fast leverandør og partner til Messecenter Herning, hvor vi er at finde på de helt store messer samt en række udvalgte koncertoplevelser. Her kan vi blandt andet nævne messer som Ferie For Alle, Hest & Rytter, Gamebox Festival og HI tech & industry Scandinavia. Vi er utroligt glade for dette lokale samarbejde og muligheden for at vise hvad messemad også kan være. 

ROCK I RINGKØBING

Vi er i særdeleshed glad for vores tætte samarbejde med Rock i Ringkøbing, hvor vi siden 2019 har stået for bespisningen af hele festivalen. Publikum har her troligt kunne få vores legendariske Pirat Burger og gourmet flæskestegsburger, men også et udvalg af forskellige slags pita, lækker fingerfood med cheddar, bacon-chili fries samt fish & chips.

Vi ser frem til en suveræn fornøjelig festivaldag i Ringkøbing igen i 2023. Tak for tilliden til foreningen Rock i Ringkøbing.